Dyktige fagfolk
Ta kontakt for en matprat
Bestill før kl. 10:00 - få varer ekspedert samme dag
Et eksklusivt fenalår laget etter gammel oppskrift.
Et godt tips for å oppnå riktig smaksopplevelse: Spekemat vil holde seg i lang tid hvis den får henge fritt på et mørkt, kjølig og luftig sted. Har du ikke et velegnet sted å henge spekematen, kan du dele den i passe biter og fryse dem. Kjøleskap kan benyttes for korte perioder. Spekemat bør luftes i god tid før servering.
Dette er rein øl-snacks som det er vanskelig å slutte å spise. - Den er laget så fint at det nesten ser ut som den er tegnet, skrøt hoveddommer og pølsemakermester Tore Teigen da vi vant NM-gull for dette produktet. Spekesnacken er elegant singelpakket - med nydelig design - og selges i spesialesker á 50 stk.
Produktet fikk spesialitetsmerke i 2014
En av våre favoritter - en fantastisk spekeskinke med masse urtesmak. Ble Norgesmester i 2016 og har vunnet flere NM-gull sist i 2016. Skinken er en videreutvikling av vår populære Tindskinke – fullt på høyde med de beste spanske og italienske spekeskinkene.
Umberto spekeskinke fikk spesialitets merke i 2015
Rik på smak og ypperlig som smårett til god drikke. Prisbelønnet spekepølse som selges I gavepakninger og løs