Mydland

 

 

Optimized Bilde5 rsort hvitt 

 

 

H. Mydland ble etablert i 1920 av Henrik Mydland - opprinnelig fra Rogaland. I dag drives bedriften videre av 4. og 5. generasjon Mydland i nye og moderne lokaler i Tromsø. Bedriften har nærmere 40 ansatte og en omsetning på ca 150 millioner kroner.

Tradisjoner, kompetanse og kvalitet har alltid vært kjerneverdier for virksomheten, og Mydland er en av landsdelens sterkeste merkevarer. Bedriften har fått en rekke utmerkelser - deriblant NM-tittel, kjøttbransjens hederspris og 3 gullmedaljer under norgesmesterskapet for kjøttprodukter i 2019. Ble i 2017 kåret til årets lokalmatleverandør av Hurtigruten.

 

Vår service - din trygghet
Vi legger ned en betydelig innsats i å betjene deg som kunde. Vi har som ambisjon å være god på personlig service og god logistikk, og våre dyktige fagfolk er alltid tilgjengelige med råd og veiledning.

 

Offisielle godkjenninger
H. Mydland har alle nødvendige godkjenninger som skal til for produsere og selge kjøttvarer. Vår internkontroll er også omfattende og vi benytter et eksternt laboratorium for å sikre at du som kunde får trygge kjøttvarer.

 

Fagfolk

Vi har medarbeidere med fagbrev i alle produksjonsledd: Pølsemakere, Kjøttskjærere, Slaktere og Kokker.

 

Moderne produksjonslokaler
Våre produksjonslokaler i Hulderveien 14 ble bygd i 1997. I 2019 stod byggetrinn 2 ferdig og totalt disponerer vi nå ca 6.000 kvm.

 

Grossist
Som grossist distribuerer vi både egne og andre produsenters produkter.

 

Medlem av Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund.

Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund (KLF) er en interesse- og bransjeorganisasjon som representerer den privateide, frittstående delen av kjøtt-, egg- og fjørfebransjen i Norge.

 


_ _ _


Behandling av personopplysninger (GDPR)

Bedriften er ansvarlig for personopplysninger vi behandler, for eksempel om egne ansatte, kontaktpersoner hos kunder og leverandører, privatkunder og andre forretningsforbindelser. Bedriften har ansvaret for å overholde de pliktene som følger av reglene om personopplysninger.

Les mer/last ned: Bedriftens personverndokumentet >